امروزه با اعتنا به ورود گجت های جدید به بازار , افزایش تنوع در اپلیکیشن ها و بسط به کارگیری از برنامه های پایین اینترنت در موبایل ها و تبلت ها , شارژ دستگاه هایتان زود تمام می شود . این در حالی است که پریز برق همیشه و همه جا در دسترس نیست و شمارا با مشکلاتی مواجه میکند که پاوربانک میتواند بهترین یاری رسان شما در این مواقع باشد .
پاوربانک ها ( باتری یا شارژر همراه ) با ظرفیت های متنوع , وزن های مختلف , تعداد پورتهای متعدد در بازار وجود دارد که مدت زمانی که شارژ میگردند و یا این که دستگاهی را شارژ مینمایند مختلف است . با وجود این تنوع و تعداد زیاد پاوربانکهای روموس، شیائومی، انکر و انرجایزر جزو بهترین و محبوب ترین پاوربانک های موجود در بازار ایران هستند. قبل از خرید پاوربانک نکاتی را مورد دقت قرار دهید که در نهایت سبب به یک خرید رضایت بخش و متناسب با نیازتان باشد . برای آشنایی با این نکات در ادامه مقاله راهنمای خرید پاوربانک با پاوربانک ایران همراه باشید.
شاید بتوان ظرفیت را مهمترین ملاک در خرید پاوربانک مطلوب در نظر گرفت . با توجه به این فاکتور که مدت زمان دوری از پریز برق و تعداد دفعاتی که نیاز به شارژ دستگاه پیدا میکنید چه میزان است , باید ظرفیت متناسب را تعیین کنید . بهعنوان نمونه در صورتی که دستگاه هوشمندی دارید که به خاطر استفاده زیاد روزانه نیاز به شارژ دوباره پیدا می کنید می بایست با اعتنا به تعداد دفعات شارژ و گنجایش باتری دستگاه و همینطور مدت زمان دوری از پریز برق را حدس بزنید . برای مثال پاوربانک شیائومی مدل 2S PLM09ZM قادر است عمده موبایل های هوشمند را شارژ نماید.
مناسب ترین پاور بانک (شارژر همراه) برای شما، به این بستگی دارد که به چه مقدار ظرفیت نیاز دارید و یا به زبان ساده تر می خواهید این پاوربانک قابلیت چند بار شارژ دستگاه ها و گجت های هوشمند شما را داشته باشد، همچنین چه مقدار قابلیت جا به جایی راحت تری داشته باشد .
اگر می خواهید شارژر همراهی با ظرفیت بالا خریداری کنید، بدیهی است که وزن زیاد و یا ابعاد بزرگ دستگاه کمی شما را اذیت کند. چرا که با بالاتر رفتن ظرفیت، وزن و ابعاد آن نیز بزرگ تر می شود. برای شارژ دستگاه ها و گجت هایی مثل تبلت اندرویدی، تبلت اپل یا موبایل هوشمندی مثل گوشی سامسونگ، اپل که پردازنده های خیلی قوی دارند و دیرتر شارژ می شوند. و یا اگر جز افرادی هستید که در سفرهای چند روزه خود می خواهید از پاوربانک به عنوان منبع شارژ اصلی دستگاه های هوشمند خود استفاده می کنید، باید پاوربانک با ظرفیت بالاتری تهیه کنید. اما برای شارژ گوشی های موبایل هوشمند در سفرهای نیم روزه و کوتاه روزانه در شرایط اضطراری و تامین شارژ تا زمان رسیدن به پریز برق پاوربانک های کوچک با ظرفیت پایین، مناسب شما خواهد بود. اگر می خواهید تخمین بزنید که پاوربانک انتخابی شما چند بار می تواند دستگاه مورد نظرتان را شارژ کند باید همزمان با توجه به ظرفیت باتری پاوربانک به ظرفیت باتری دستگاه خود نیز دقت کنید که این ظرفیت با mAh میلی امپر ساعت توضیح داده شده است و معمولا روی باتری دستگاه تان قابل مشاهده می باشد.
این مطلب ادامه دارد
درباره این سایت